Bijbelkring

Het is goed om naast de kerkdiensten op zondag ook op doordeweekse avonden als gemeenteleden samen te zijn rondom het geopende Woord.

Dat kan tijdens de Bijbelkringavonden.

Verschillende seizoenen hebben we stilgestaan bij de Psalmen. Tijdens het vorige seizoen hebben we een deel van Psalm 119 behandeld.
 
Ter afwisseling hopen we in het nieuwe seizoen bij een nieuw thema stil te staan en wel bij ‘het hart van Christus’. Dit willen we doen aan de hand van verschillende Bijbelteksten. Deze teksten worden uitgewerkt in het boek: ‘Zachtmoedig en nederig van hart, de liefde van Christus voor Zijn kinderen’, van Dane Ortlund. Dane C. Ortlund is predikant van de presbyterian Church in Naperville, Illinois, in de VS. Het boek wil vermoeide, onzekere gelovigen bemoedigen op hun levensreis. In het boek worden bekende puriteinen ruimschoots geciteerd. Het is heilzaam om samen met hen te ontdekken vanuit het Woord van God wat er in het hart van Christus leeft. Het is niet nodig het boek aan te schaffen om de kring te kunnen volgen, maar het mag natuurlijk altijd.
 
Iedereen is van harte welkom op de Bijbelkring
 
 

Eerstvolgende datum is 22 maart

Daaropvolgende datum zijn nog niet bekend


De avonden worden gehouden in de kerk.

Aanvang: 20.00 uur.